Geef Mind-Walk cadeau

Geef een Mind-Walk cadeau!

Zoek je een ontspannend kerstcadeau?

Ontdek hèt perfecte cadeau voor een gebalanceerd begin van het nieuwe jaar! Geef een cadeaubon voor 5 verkwikkende Mind-Walk-sessies in het sfeervolle Amersfoort. Gun jezelf of een dierbare een gezonde start door vijf keer deel te nemen aan deze unieke en ontspannende lessen.

Waarom Mind-Walk? Mind-Walk is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. Met aandacht voor ontspannings- en ademhalingsoefeningen en meditatie doet iedereen de oefeningen mee naar eigen kunnen.

Deze cadeaubon is niet alleen een attent geschenk, maar ook een investering in welzijn. Verwen jezelf of een dierbare met 5 sessies Mind-Walk en ontdek de kracht van innerlijke rust in hoofd en lijf. Begin het nieuwe jaar met hernieuwde energie en focus!

Bestel nu jouw cadeaubon en maak van 2024 een jaar vol positieve veranderingen. Geef het geschenk van balans en welzijn met Mind-Walk Amersfoort!

mind-walk cadeau

5 deelnames voor maar €29,50

Een uitgebalanceerd kerstcadeau!

Met deze cadeaubon kan je 5 keer deelnemen aan een Mind-Walk sessie naar keuze. De normale prijs per sessie is €7, met deze actie neem je al deel voor nog geen €6, per keer.